Nieuwe voorjaarskleur: terracotta

Terracotta Akke Marije

Styliste en personal shopper Akke Marije van der Werf van X Styling & Image vertelt in haar blog over de leukste items die ze op het Sint Jorisplein heeft geselecteerd. In deze blog gaat ze in op de nieuwe voorjaarskleur terracotta.

NIEUWE VOORJAARSKLEUR TERRACOTTA

Als styliste is het voor mij één groot feest dit voorjaar met al die mooie kleuren en stijlen die je vrolijk maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van terracotta? Een prachtige warme aardetint die dit voorjaar helemaal in is en bij vele merken in hun collectie is terug te vinden.
Terracotta is goed te combineren met andere zachte tinten zoals rose, lichtgroen of wit, maar je kunt terracotta ook prima matchen met denim.
Bij Van Uffelen zijn de nieuwe collecties net binnen, met diverse prachtige terracottakleurige items. Bovendien kun je je outfit vervolgens helemaal compleet maken met bijpassende kleuren lipstick en nagellak van Dior (te koop bij Douglas). Kom dus binnenkort een keer langs op het Sint Jorisplein en laat je inspireren door deze heerlijke zomerse kleur.

Styliste en personal shopper Akke Marije van der Werf van X Styling & Image heeft onlangs een bezoek gebracht aan het Sint Jorisplein. Ze was o.a. te vinden bij Recap Footwear, Jed Amersfoort, Tumble ’N Dry, Chasin’ Amersfoort en Van Uffelen waar ze diverse leuke items heeft geselecteerd die perfect passen binnen de nieuwste voorjaarstrends. Houd daarom de komende tijd de website van het Sint Jorisplein in de gaten, voor haar beste stylingtips voor komend voorjaar. Kijk ook op de Facebookpagina van het Sint Jorisplein voor Akke Marijes vlog. Daarin geeft ze nog meer tips en laat ze je een aantal mooie items zien uit de nieuwste voorjaarscollecties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.