,

DÉ NAJAARSTRENDS 2019

De vakantieperiode loopt langzaam op haar eind. Geen halflege kantoren meer of kinderen op tijdstippen wanneer je ze niet verwacht. En ook de vakantiefoto’s op Instagram nemen langzaam af. Benieuwd naar de najaarstrends? Lees dan snel verder!

Nou is de zomer natuurlijk niet meteen voorbij maar we worden wel langzaamaan klaargestoomd voor de herfst. Dat de najaarscollectie al beeldig (wat een verademing na al die SALE-tafels!) voor je klaar hangt werkt hier zeker aan mee.

En ook best lekker toch? Je hebt de tijd om je kast weer eens door te gaan en te kijken wat je nog hebt liggen van vorig jaar. Maak een lijstje met items die je nog nodig hebt en ga met dit in gedachten eens rustig aan oriënteren wat het aanbod is. Wat worden de nieuwe najaarstinten? Welke materialen gaan we veel terugzien? En welke nieuwe trends maken hun opmars?

Om je alvast een beetje op weg te helpen, hier mijn drie DO’s voor het najaar!

LEREN TRENCHCOAT
Leer gaan we sowieso weer veel terugzien maar in de vorm van een trenchcoat is echt een nieuwe trend! Niet alleen in het zwart maar denk ook aan chocoladebruin, wijnrood en nudetinten.

OVERSIZED SCHOUDERS
Deze 80’s trend was vorig jaar ook al voorzichtig te zien maar gaat nu echt los! Wellicht had je deze trend al volledig afgezworen, ik durf te wedden dat als je het maar vaak genoeg voorbij ziet komen misschien toch weer overstag gaat. Bij H&M vind je bijvoorbeeld lekker veel kleding in 80’s style.

DE AFZAKLAARS
Deze oversized, tot de knie-rijkende-laars is helemaal terug! Deze trend uit 2000 werd een tijdje overschaduwd door het enkellaarsje maar dit najaar dus weer volop te zien. Daarnaast trouwens ook de overknee- en cowboyboots.

Wil je nog meer op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg ons dan op Instagram!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.