,

Herfst beauty tips

We zijn weer beland in een nieuw seizoen, de herfst! En bij elke seizoenswisseling vindt er ook een wisseling van onze verzorgingsproducten plaats. Het glimmende voorhoofd maakt plaats voor een droge, schrale huid en lippen. Maar gelukkig zijn er genoeg middeltjes om dit tegen te gaan! Wij zochten 5 items uit die deze herfst niet mogen ontbreken in jouw toilettas; zodat jij een echte herfst beauty bent.

 

Bobbi Brown | Hydrating Eye Cream


Deze crème wordt snel in de huid opgenomen en zorgt ervoor dat de oogcontouren de hele dag zacht, glad en verfrist blijven. Het stimuleert de huid om vocht vast te houden, en dat is deze tijd van het jaar precies wat je nodig hebt.

Rosebud | Salve tube


Dé Original lippenbalsem is multifunctioneel in gebruik. Al 115 jaar beroemd en gewild als lippenbalsem. Eentje om standaard bij je te hebben!

Estee Lauder | Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher Serum


Een snelwerkend serum die naast een diepe verzorging zorgt voor het verkleinen van de porieen. Het maakt de huid zacht en glad en herstelt een oneffen huidtextuur en een schilferige en ruwe huid.

Starskin | VIP the Gold Mask™ Hand Handmasker


Wikkel je handen in goud voor de meest luxe handbehandeling ooit! De foliehandschoenen bevatten twee lagen. Een binnenste laag met pure sheaboter en rozenbottelolie, en een buitenste laag die een verwarmend effect creëert. Revitaliseert, verzacht en voedt zelfs de ruwste handen en nagelriemen in maar 15 minuten.

Sol de Janeiro | Açaí Body Power Bodycrème


In Brazilië geven ze het lichaam dezelfde liefde en aandacht als het gezicht – zo niet meer. Neem daar een voorbeeld aan en geef jouw huid ook een boost met deze power body cream! De formule bevat açaí-olie uit de Amazone met super krachtige anti-oxidanten in hun meest zuivere vorm. Daarnaast beschermt het de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

*alle bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Douglas Amersfoort.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.