Het Sint Jorisplein is dé plek waar iedereen terecht kan, iedereen welkom is en waar jij jezelf kunt zijn. #BeYourself
Het Sint Jorisplein is dé plek waar iedereen terecht kan, iedereen welkom is en waar jij jezelf kunt zijn. #BeYourself
1

Winkelen bij het Sint Jorisplein Amersfoort

2

Winkelen bij het Sint Jorisplein Amersfoort

3

Winkelen bij het Sint Jorisplein Amersfoort

4

Winkelen bij het Sint Jorisplein Amersfoort

5

6

7

Tijdens het winkelen in Amersfoort is het lekker om even te kunnen relaxen met een kop koffie en wat lekkers. Of neem je liever wat mee naar huis, voor jezelf of een ander? Dat kan ook op Sint Jorisplein Amersfoort..

Van Dijk Noten

Gezond genieten doe je natuurlijk bij Van Dijk Noten. Hier loop je binnen voor een breed en kwalitatief assortiment noten, superfoods, koffie, thee en zuidvruchten. Je vindt er tevens de leukste en lekkerste cadeauartikelen verpakt in mooie en duurzame materialen. Meer weten over Van Dijk Noten? Lees verder..

Cribs Brasserie Amesfoort DInt Jorigpplein

Cribs Brasserie Amersfoort 

Een ideale plek om een lunchstop te maken tijdens het shoppen of voor een versgezet bakje koffie. In de brasserie worden gezond ontbijt, gezonde lunch en gezond diner geserveerd. In de keuken staat een topchef met internationale ervaring. Hij bereidt alles met verse, natuurlijke ingrediënten en we mogen de gerechten ook pas meenemen als alles tot in de puntjes verzorgd is. Lees verder…

Johnny's Burger Amersfoort

Johnny’s Burger Amersfoort

Een hamburger is pas een hamburger als het de échte Amerikaanse smaak heeft, dus ontwikkelden we onze eigen unieke recept. Met 97% rundvlees en 3% kruiden en zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen. Zo werd Johnny’s Burger Company geboren als oer-Hollandse hamburger keten met authentiek Amerikaanse smaken. Lees verder…

LittleItaly

Little Italy Amersfoort

Het gezellige café-restaurant Little Italy wordt sinds begin 2013 gerund door Jamal en zijn team. Zij verwelkomen je graag in een gezellig ambiance waar je kunt genieten van een goede espresso of cappuccino met gebak, een lekkere lunch of een overheerlijke pizza of pasta met een verse salade. Meer weten over Little Italy Amersfoort? Lees verder..

Wok to go

De passie van onze master chefs is het koken van Aziatisch streetfood, die passie delen we graag met jou. We willen al onze klanten een stukje van de Aziatische cultuur meegeven met onze gerechten. Voor ons is het van het hoogste belang dat de gerechten voedzaam en betaalbaar zijn, zodat iedereen van onze creaties kan genieten. Lees verder..

Dunkin

De koffie van Dunkin’ is verkrijgbaar in een groot aantal heerlijke smaken zoals Hazelnut en French Vanilla. Naast de standaardkoffie en ijskoffie serveert Dunkin’ ook andere dranken, zoals Rainforest Alliance Certified™ espressodranken, warme chocolademelk, kwaliteitsthee, Coolatta®-ijsdrankjes en smoothies. Gasten kunnen ook de hele dag terecht voor iets te eten, bijvoorbeeld voor de innovatieve Big N’ Toasted™ en voor diverse andere ontbijtbroodjes en bakkersproducten. Lees verder..

© Copyright - Sint Jorisplein Amersfoort