Flashy orange voor hippe kids

Oranje Akke MarijeWat zijn de nieuwste voorjaarskleuren binnen de kindercollecties? Styliste en personal shopper Akke Marije bracht onlangs een bezoek aan Tumble ’N Dry en heeft daar een aantal hippe kids items geselecteerd, waaronder de kleur flashy orange. Zij vertelt erover in haar nieuwste blog.

FLASHY ORANGE VOOR HIPPE KIDS

Dit seizoen vind je heel veel kleur in de kinderkledingcollecties, maar een van de meest opvallende kleuren is toch wel flashy orange. Deze neonkleur oranje is echt hot en geeft je meteen een zomers gevoel. En daar heb je toch zeker zin in!
Het felle oranje combineert mooi met basic kleuren als wit en grijs, waarmee je het geheel een spannende touch geeft. Maar je kunt flashy orange ook prima combineren met meer uitgesproken kleuren zoals mintgroen of blauwtinten. Vooral ijsblauw staat erg mooi.
Oranjefan maar vind je dit te extreem? Loop dan binnenkort eens binnen Tumble ’N Dry, want daar zijn nog veel meer leuke kleuren te vinden in de nieuwe kids collecties!

Kijk ook op de Facebookpagina van het Sint Jorisplein voor Akke Marijes vlog. Daarin geeft ze nog meer tips en neemt je mee door de vrolijke voorjaarscollectie van Tumble ‘N Dry.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.