Mannen dragen dit voorjaar legergroen

Legergroen Akke Marije

Styliste en personal shopper Akke Marije van der Werf van X Styling & Image vertelt in haar blog over de leukste items die ze op het Sint Jorisplein heeft geselecteerd. Met deze keer: de nieuwe trendkleur legergroen.

MANNEN DRAGEN DIT VOORJAAR LEGERGROEN

Ben jij een man die wel eens iets verrassends wil dragen, iets anders dan blauw of zwart? Dan is legergroen het helemaal voor jou. Deze kleur is deze zomer en voorjaar een echte trend in de collecties.

Legergroen is stijlvol, stoer en helemaal van nu. Creëer een totale legergroene look of maak je outfit helemaal af met leuke items zoals een groen bomber jack, overhemd of leuke accessoires. Je kunt legergroen combineren met veel andere kleuren, zoals bijvoorbeeld jeans, maar ook grijs, zwart of blauw.

Ik hoop dat ik je een beetje fan heb kunnen maken van deze kleur, want groen mag deze zomer niet ontbreken in jouw kledingkast. Kom daarom binnenkort langs bij Chasin’ voor jouw nieuwe favoriete legergroene voorjaarsoutfit!

Like ook de Facebookpagina van het Sint Jorisplein voor Akke Marijes vlog. Daarin geeft ze nog meer tips en laat mooie voorbeelden zien uit de nieuwe voorjaarscollecties van de winkels op het Sint Jorisplein.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.