Be your summer self!

Be Your Summer Self Blog Rachel Heek Sint Jorisplein Amersfoort

Geniet je hier ook zo van? Steeds vaker zonder jas de deur uit, na werk nog net even die laatste zonnestraal meepakken en lekker een wijntje drinken op het terras. En niet te vergeten een garderobe change! Time to be your summer self.

Je haalt het zomerspul weer tevoorschijn en gaat er nog eens doorheen. En zoals altijd kom je tot de ontdekking dat er nieuwe items aangeschaft moeten worden. Nou is zomerkleding vaak toch iets lastiger dan winterkleding. Wat draag je op de eerste bloedhete lentedagen terwijl je benen qua kleur nog ergens in februari zitten? Luchtig maar niet te kort? Welke stof zorgt ervoor dat je meer gaat zweten en welke ademt lekker mee?

Wat ik je in ieder geval vast wil meegeven: kleed je liever te koud dan te warm. Twijfel je over een korte broek? Trek hem aan! Hoe eerder hoe bruiner en hoe gemakkelijker het wordt. Ook al heb je de sportschool minder bezocht dan dat je jezelf met kerst had beloofd, daar ben je echt niet de enige in. Maar jij ziet wel als enige je benen door een vergrootglas of die nieuwe bikini in het pashokje met TLlicht. Wat anderen zien is dat je geniet van de zomer en blij bent met wie je bent of er in ieder geval genoegen meeneemt, perfectie komt volgend jaar wel weer:) Vier de zomer en wees jezelf!

Aanstaande zaterdag is het #beyourself summer festival! Hier kun je terrecht met al je vragen voor je nieuwe zomergarderobe. En daarnaast ook voor een tof festivalkapsel en bijpassende make-up. Zie ik je daar!?

Liefs,
Rachel

P.S. Volg het Sint Jorisplein op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends!

Rachel Heek Styliste en vlogster Sint Jorisplein Amersfoort Rachel Heek handtekening Blog Sint Jorisplein Amersfoort

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.