BeYourself Festival * zaterdag 26 mei * 13.00 – 17.00 uur

The-Voice-of-Holland-ster Vinchenzo treedt zaterdag 26 mei op tijdens het BeYourself Festival op het Sint Jorisplein in Amersfoort. De 18-jarige zanger brak in Nederland door met zijn nummer Daily, dat in 2017 lange tijd hoog in de hitlijsten stond. Voor de fans van Vinchenzo een unieke kans om hun idool in levenden lijve te ontmoeten.

Vinchenzo is de hoofdact van het BeYourself Festival. Dit festival vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in winkelcentrum Sint Jorisplein. Maar ook 538-DJ Barry Paf zorgt op dit unieke evenement voor muzikaal entertainment. Vanaf het podium op het plein zijn de hele middag populaire hits te horen en geeft beauty-coach Margot Hanekamp, presentaties over BeYourself, een campagne waarin inspiratie op het gebied van fashion, beauty en lifestyle centraal staat. Daarnaast zijn er de hele middag diverse workshops en activiteiten, waar de bezoekers van het Sint Jorisplein gratis aan kunnen deelnemen.

Festivallook, smoothies en yoga

De ondernemers van het Sint Jorisplein zijn ook actief aanwezig op het evenement. Zo kun je aan de toolbar van Experience Centre Haibu een workshop Festival Hair volgen en je haar in een uniek festivalkapsel laten föhnen. Bij de smoothiebar van Cribs kun je terecht voor een workshop ‘BeSmooth(ie)’ en C’est Bon verzorgt een ‘BeNuts’-notenproeverij. Bij de visagist van Douglas kun je je festivallook nog eens extra kleur laten geven.

Ook de BeYourself-coaches Margot Hanekamp en Rachel Heek zijn van de partij. Margot geeft een presentatie en een workshop ‘lipstick, dé kleuren dit seizoen’. Ze zal samen met fashion-coach Rachel Heek de hele middag aanwezig zijn om advies te geven over hoe je op het gebied van fashion, beauty en lifestyle je eigen weg kunt vinden. Het festival start om 13.00 uur met een ontspannende yogasessie.

Houd ook onze Facebookpagina en Instagram account in de gaten voor alle #BeYourself -updates.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.