Social piano op het Sint Jorisplein

Zaterdag 21 april is het mooie lenteweer op het Sint Jorisplein gevierd tijdens ‘Spring Music Vibes’. Een evenement waarin de bezoekers en hun muzikale talent zelf de hoofdrol speelden met onder andere een social piano.

De bekende Amersfoortse pianist Lodewijk van der Linden was aanwezig om leergierige pianisten en andere muzikanten net dat stapje verder op de muzikale ladder te helpen.

Om de vrolijke vibes vast te leggen, liep Team Polaroid rond in het winkelcentrum. De foto’s werden ter plaatse afgedrukt en aan iedereen meegegeven als leuke herinnering aan een gezellige lentemiddag!

#BeYourself
Spring Music Vibes is onderdeel van het programma BeYourself dat dit jaar op het Sint Jorisplein plaatsvindt. Komende events zijn het BeYourself Festival op 26 mei,, optredens van onder andere Julia Zahra (The Voice) en DJ Barry Paf, en Meet the Coaches! Op 27 juni, waarin de Sint Jorisplein-coaches Rachel Heek, Margot Hanekamp en Fleur Sophia Smit live spreekuur houden over fashion, lifestyle en beauty. Hier vind je alle informatie en inspiratie over fashion, lifestyle en beauty. Het is op gezette tijden ook mogelijk om live te chatten met de coaches.

Pop-up yoga workshop tijdens Spring Music Vibes

Alles over de laatste events vind je op onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.