Johnny’s Burger Company opent negentiende vestiging in Amersfoort

Johnny's Burger Amersfoort

De nieuwe vestiging van Johnny’s Burger Company opent deze week in Amersfoort. De Amerikaans georiënteerde burgerzaak vindt zijn standplaats op de Stadsring 96, vlakbij het historische en sfeervolle stadscentrum. Voor de officiële opening pakt Johnny’s Burger flink uit: op zaterdag 2 juni deelt Johnny’s op de Stadsring gratis burgers uit aan iedere Amersfoorter die zich komt melden. Op deze manier worden de ‘American Style’ burgers van Johnny’s geïntroduceerd bij het grote publiek. De grillmeesters van de burgerzaak grillen twee uur lang verse burgers die gratis zijn af te halen tussen 15.00 en 17.00 uur.

Franchiseondernemer Najim runt deze vestiging. Hij vertelt: ,,Amersfoort begint steeds populairder te worden! Voor mij was dit dé uitgelezen kans om een succesvol burgerconcept neer te zetten op deze mooie, levendige locatie. Ik kan niet wachten om het Amersfoortse publiek kennis te laten maken met onze sappige burgers.” Johnny’s Burger is vanaf deze week iedere dag geopend van 15.00 tot 22.00 uur voor Eat in, Takeaway en Delivery.

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste burger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Vervolgens startte hij in Nederland met Johnny’s Burger Company.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom het Sint Jorisplein? Volg ons dan op Instagram!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.