VOORJAARSTRENDS

Ik had niet durven voorspellen dat ik eind februari zwetend in mijn winterjas op de fiets zou zitten. Maar daar was de zon ineens, en wat was die welkom in, zoals ze zeggen, de meest ‘deprimerende’ maand van het jaar. Maar zoals bij elke onverwachtse weersverandering brengt dat ook directe verwarring met zich mee, want wat trek je aan? Ik heb een aantal goede items voor je op een rijtje gezet, zodat jij helemaal op de hoogte bent van de laatste voorjaarstrends.

Het vest


Dit vind ik een lastige, zelf vind ik vesten vrij snel degelijk en het doet vaak net niks voor je figuur. Maar het blijft natuurlijk wel perfect voor dagen die koud beginnen maar uitmonden in warme middagen. Vest aan, vest uit, ik hoef het jullie verder niet uit te leggen. Ik heb drie vesten voor jullie uitgezocht die je warm houden maar waar je ook zeker complimenten mee binnenhaalt.

De midi jurk


De ‘midi’ lengte jurken met lange mouw zijn dus echt gemaakt voor zulke dagen. En toch merk ik dat dit vaak als té zomers wordt bestempeld, wat voornamelijk zal komen door het kleine stuk blote been wat erbij komt kijken. Maar geloof me je benen kunnen het aan en zeg nou zelf, wanneer trek je het anders aan? Juist de lange mouw maakt dat het geen echte zomerjurk is maar wel geschikt om de eerste zonnestralen te vieren! Sneaker eronder of een stoer laarsje en klaar ben je!

Ripped jeans

Waarbij ik het in de winter altijd al koud krijg van alleen al het zien van blote rode knieën, ben ik er in het voorjaar groot fan van! Je maakt er outfits een stuk stoerder van en het staat mooi bij de lichte kleuren die we weer veel zien in het voorjaar.

Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete voorjaarsitem, tag @sintjorispleinamersfoort op Instagram en laat je outfit zien!

Tot volgende keer weer fashion vrienden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.