3 tips – Shine alle feestdagen én bespaar je portemonnee

DECEMBER, vind ik en ik denk vele met mij, de gezelligste maand in de winterperiode. De straten zijn verlicht, de supermarkt folders staan vol met lekkere dingen en de kledingwinkels hangen vol met glans en glitter!

Dat laatste kan ook voor vrij veel stress zorgen, want wat trek je aan met de feestdagen? Met nadruk op ‘dagen’. Met kerstavond, eerste én tweede kerstdag en oud & nieuw erbij kom je op 4 verschillende outfits uit.

Nou zullen er mensen zijn die één van beide kerstdagen lekker thuisblijven en daar een heerlijke comfortabele outfit (lees: joggingpak) voor uit de kast trekken, met als gevolg dat je dus al één outfit kan skippen. Maar als je eerste kerstdag met je familie aan de gourmet hebt gezeten en dan de volgende dag weer bij je schoonfamilie aan moet schuiven is het een ander verhaal.

Vier outfits in één maand is in de meeste gevallen niet echt waar je portemonnee op zit te wachten. En dan hebben we alle kerstcadeaus nog niet eens meegerekend. Dus heb ik voor jullie een aantal tips om toch 4 dagen te kunnen shinen zonder in januari op brood met pindakaas te moeten leven.

1. Kijk eens goed in je kast, welke items kun je gebruiken voor een feestelijke outfit? Zie ze los van elkaar, wellicht kun je op die rok van vorig jaar een nieuwe top kopen of bij dat mooie jurkje een paar grote oorbellen die de look toch weer anders maakt.

2. Vraag je vriendinnen, zussen of collega’s! Items met glitters en pailletten draagt men vaak één keer en daarna blijft het hangen. Maar voor jou voelen deze weer als nieuw en het kost je niks! Oké, misschien een flesje wijn of een lekkere reep chocolade :).

3. Kijk naar items die je na de feestdagen ook nog kan dragen. Een glitterbroek of -rok gecombineerd met een wijde gebreide trui erop bijvoorbeeld. Of een basic jumpsuit die je met de kerst afstylet met hakken en sieraden maar die daarna ook prima kan met een paar sneakers eronder.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren én motiveren om eens lekker uit te pakken met de feestdagen, comfortabel mag daarna weer de hele winter lang:)

Hele fijne feestdagen toe gewenst met outfits om in te shinen!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg het Sint Jorisplein dan op Instagram.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.