Trouwen voor één dag – donderdag 14 februari

Valentijnsdag was nog nooit zo bijzonder

Valentijnsdag, de dag van de liefde! Wat kun je dan beter doen dan trouwen? Op het Sint Jorisplein Amersfoort kun je op donderdag 14 februari trouwen voor één dag. Iedereen is welkom. Je kunt trouwen met je geliefde, beste vriend, kind, huisdier of knuffel. Voor bruidskleding, ringen, muziek en trouwfoto wordt gezorgd.

Voor sommigen is het nog steeds dé grote dag waar zij jaren naar uit hebben gekeken. Maar er zijn ook heel veel mensen die gewoon willen trouwen voor de leuk. Gewoon ‘ja’ zeggen, om eens te kijken hoe dat voelt. Of omdat je tot over je oren verliefd bent geworden en die liefde wilt bezegelen. Die mensen kunnen in ons winkelcentrum op Valentijnsdag de dag van hun leven ervaren. Je kunt voor één dag in de echt worden verbonden met degene die je hart gestolen heeft.

Alles erop en eraan

Trouwen op het Sint Jorisplein doe je met alles erop en eraan. Wie zich vanaf 15.00 uur aanmeldt op het plein kan rekenen op een echte trouwceremonie, compleet met ringen, muziek, bruidskleding voor hem en haar en trouwfotograaf. Zelfs aan de hairstylist en visagist is gedacht. De kersverse echtelieden ondertekenen een trouwcertificaat. Maar let op: de volgende dag is het huwelijk voorbij en gaat iedereen weer zijn eigen weg.

Tot 20.00 uur

Je kunt voor deze onvervalste trouwdag op het Sint Jorisplein terecht tot 20.00 uur. Ook wie de hele dag moet werken of andere verplichtingen heeft, kan dus nog prima trouwen op deze unieke Valentijnsdag. Alle winkels zijn tot 21.00 uur geopend.

Volg ons op Instagram voor alle events die we organiseren!

 

2 antwoorden
  • Lilly Huijbreghts
   Lilly Huijbreghts zegt:

   Hi Marjolein,
   Het klopt dat er geen certificaat was, had je ergens gelezen van wel?
   De ringen waren bedoeld als aandenken 🙂

   Met vriendelijke groet,
   Rachel

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.