[bread_crumb]

Haibu Sint Jorisplein Amersfoort

Sint Jorisstraat 1
3811 DG Amersfoort
033 737 0348

Haibu Experience Center
Haibu Experience

HAIBU EXPERIENCE CENTER

Het Haibu Experience Center is dé plek waar je hair & beauty in de breedste zin van het woord kunt ervaren. Ontdek, test en koop nieuwe producten in de store, huur vrijblijvend een flexibele werkplek of volg trainingen in het prachtige trainingscentrum. Het hoogwaardige interieur en de aanwezigheid van een color- en toolbar geven het bezoek een extra dimensie. Ontdek, beleef & laat je inspireren en dat zes dagen per week!

DE STORE

Ontdek de nieuwste producten van professionele merken. Maak daarnaast bij de toolbar kennis met innovatieve stijltangen, krultangen en föhns. Probeer ze stuk voor stuk uit en kom erachter wat jouw favorieten zijn. Bij de colorbar heb je de mogelijkheid om, ter plekke, je ideale kleur haarverf te mengen.

FLEXIBELE WERKPLEK HUREN

Ideaal voor zzp’ers, mobiele kappers en kappersstudenten: een flexibele werkplek huren. Een uniek concept met een vrijblijvend karakter.

TRAININGEN

In samenwerking met toonaangevende merken worden er kapperstrainingen georganiseerd in het Experience Center. Dé mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Zelf een training organiseren? Ook dat kan! Maak gebruik van de professioneel ingerichte ruimte op de bovenverdieping.

Je kunt bij het Haibu Experience Center terecht voor:

  • Kappersproducten, haarproducten en make-up van professionele merken
  • Persoonlijk advies van professionele medewerkers met kappersachtergrond
  • Toolbar
  • Flexibele kapperswerkplekken
  • Trainingen

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 13.00 – 17.00 uur
1
1
Haibu Experience Center

Haibu

© Copyright - Sint Jorisplein Amersfoort