Win een complete make-over

Zaterdag 1 september tussen 12-16 uur kun je tijdens Back to School al je schoolspullen komen pimpen. Nu leek het ons leuk om die dag ook een paar mensen te pimpen. Daarom geven we vier complete make-overs weg. Ken jij iemand die dit verdient? Doe dan mee en win een complete make-over!

Hoe:

Heel simpel. Ga naar de berichten over de winactie op Insta en Facebook. Tag hier de persoon waarvan jij vindt dat die een make-over verdient. Woensdag 29 augustus om 17:00 uur worden hieruit 4 personen geselecteerd. Natuurlijk vinden we het ook leuk als je ons blijft volgen.

Wat:

Zaterdag 1 september worden de winnaars om 9:30 uur ontvangen in winkelcentrum Sint Jorisplein. Aan het eind van de dag gaat de geluksvogel naar huis met een compleet nieuwe look en professionele foto’s als aandenken.

Ze ontvangen €100,- shoptegoed en gaan samen met een stylist een nieuwe outfit scoren in onze winkels. Zij geeft kledingadvies en daagt ze uit een andere kant van zichzelf te laten zien. Daarna staat er een visagist voor ze klaar die de perfecte make-up voor hun gezicht en look aanbrengt. Ook zij laat ze niet gaan zonder enkele tips & tricks te delen. Als ook de kapsels volledig zijn gepimpt is het tijd voor een professionele fotoshoot*! We verwachten dat dit tot 16:00 uur duurt.

* Alle foto’s worden meegegeven en zijn vrij te gebruiken. Met deelname geef je ons enkel toestemming ze te delen op social.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.