M·A·C shop-in-shop geopend op het Sint Jorisplein Amersfoort

Douglas heeft zaterdag 17 juni haar M·A·C shop-in-shop in Amersfoort geopend op het Sint Jorisplein. Hiermee is het twintigste M·A·C verkooppunt in Nederland een feit. Het make-up merk is razend populair bij visagisten en make-up liefhebbers. De producten zijn van professionele studio kwaliteit en zijn bestand tegen onder andere de hitte van lampen bij fotoshoots. Naast professionals is nu ook het grote publiek fan van M·A·C Cosmetics. “We zijn blij dat we met de opening van de M·A·C shop-in-shop de consument kunnen laten zien dat we steeds blijven ontwikkelen om de beste service en advies te bieden als het gaat om de laatste trends en ontwikkeling op het gebied van beauty”, aldus Carlijn van Douglas Amersfoort.

M·A·C
All Ages, All Races, All Sexes, dát is het credo van M·A·C. Individualiteit en zelfexpressie zijn ontzettend belangrijk voor het merk en M·A·C beschouwt elk individu dan ook als uniek. Bij M·A·C vind je een breed assortiment van make-up producten waarin je zeker de kleur, tint en finish zult vinden die passen bij wie je bent. M·A·C staat bekend om de ‘Limited Edition’ collecties die iedere maand worden uitgebracht. Van de hipste looks tot de nieuwste producten waarvan je sowieso hebberig wordt: want beauty verveelt nooit!

Douglas Amersfoort
De M·A·C shop-in-shop bevindt zich aan de rechterzijde bij binnenkomst van het Douglas filiaal aan het Sint Jorisplein. Elke dag staan er één of twee M·A·C make-up artists in de Douglas store. Zij adviseren jou over de juiste kleuren en M·A·C producten. Naast de twintig verkooppunten is M·A·C make-up ook verkrijgbaar in de webshop van Douglas.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.