EEN COMPLETE ZOMEROUTFIT SHOP JE OP HET SINT JORISPLEIN!- Kus uit Amersfoort

Sint Jorisplein Amersfoort Kus uit AmersfoortLees het complete artikel op: Kus uit Amersfoort 

 

Het Sint Jorisplein in het centrum van Amersfoort, wie kent het niet? Een compact plein vol met allerlei winkels die allemaal op een paar stappen van elkaar verwijderd liggen. Het is een ideale plek om je complete (zomer)outfit te scoren!

Diversiteit en gemak

Het Sint Jorisplein is een verborgen schat. Je vindt er naast grote mode ketens zoals H&M, Bershka en C&A, ook de Sissy-Boy en de Men at Work. Daarnaast bevinden zich in de passage van het Sint Jorisplein onder andere Jed, Recap Footwear en de Vitaminestore. Juist de combinatie van de grote ketens met de kleine winkels, zorgt voor diversiteit en voor ieder wat wils. Door alle (kleding)winkels is het aanbod erg ruim en is er voor elke doelgroep en elke portemonnee iets leuks te vinden.

Wat ik onder andere zo fijn vind aan het Sint Jorisplein is het gemak. De auto parkeer je lekker in de parkeergarage onder het plein. Je pakt vervolgens de roltrap en je bent binnen no-time boven, klaar om je slag te slaan. De fiets parkeer je op of rondom het plein en de bus stopt aan de achterkant, aan de Stadsring.

Scoor je complete zomeroutfit

Naast het gemak is er voor mij nog een voordeel aan winkelen bij het Sint Jorisplein: de tijdsbesparing! Ik ben een bezige bij en heb niet altijd veel tijd om te shoppen. Mijn nieuwe zomeroutfit wilde ik daarom graag vlot bij elkaar zoeken. Mijn rondje shoppen begon bij de Sissy-Boy. Ik vind het een heerlijke winkel om doorheen te lopen en te snuffelen tussen hun eigen collectie. Ik kwam een hele mooi pantalon met glitter strepen tegen. Pantalons zijn ideaal voor de zomer; lekker luchtig en je kunt ze prima naar je werk dragen. En ja ladies, glitters kunnen nog steeds!

Bij de ruim opgezette Men at Work werd ik vriendelijk te woord gestaan door één van de medewerkers en zocht ik een mooie top voor op mijn pantalon. Al snel kwam ik een roze top tegen. De kleur roze is dit seizoen trouwens helemaal hot! Helaas zijn de zomers in Nederland niet altijd zo hot, daarom kocht ik bij de Bershka een oversized jeans jacket. Een ripped oversized jeans jacket is een eyecather die je deze zomer echt niet mag missen.

Ik vervolgde mijn zoektocht bij Jed. Ze verkopen fijne merken zoals Yaya en LTB jeans. Omdat ik ondertussen al meer dan genoeg jeans heb, koos ik voor een basic grijs t-shirt. Daarnaast zag ik een mooie blouse jurk. Ideaal voor de zomer als je er toch nog een beetje gekleed bij wilt lopen.

It’s about the details

Mijn outfit was nog niet compleet; op naar Recap Footwear. Zonder schoenen geen outfit, dit snapt natuurlijk iedereen. Ik shopte een mooie sandaal met een hak van Toms. Staat toch net wat eleganter. Een nieuw paar tijdloze witte All-Stars konden niet ontbreken. Schuin tegenover de Recap kon ik bij de Vitaminestore terecht voor fijne make-up- en reinigingsproducten van Dr. Hauschka. Omdat de zon al volop schijnt nam ik meteen wat zonnebrand mee. Maar we zijn er nog niet: bij de H&Mkocht ik een choker en een klein tasje voor een festival binnenkort.

Zo. Een complete zomeroutfit binnen één uur. Yes!

Sint Jorisplein nieuwtjes

Misschien heb je het nog niet gezien, maar de H&M gaat uitbreiden. Rechts van de ingang, naast de Bershka, voegt H&M een pand toe waardoor de huidige winkel een stuk groter wordt. Nog meer shop plezier dus! In het voormalig pand van de V&D komt de Hudson’s Bay, een Canadees warenhuis. En drie keer hoera want de La Place keert ook terug in het oude pand van de V&D. Laat de zomer maar komen!

Liefs,

Dionne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.