#BEYOURSELF BLOG 02 – Lilian Prins

Lilian Prins
Eigenaresse: ietsmethaar
Mede eigenaresse: (samen met Wendy Maxwell) NTWRKPLK

ietsmethaar


Zo’n 10 jaar geleden begon ik met haar en make-up. Hier heb ik verschillende opleidingen en cursussen voor gevolgd. Ook tijdens mijn hbo International Lifestyle Studies heb ik altijd geknipt. Het knippen bracht zo brood op de plank tijdens mijn studie én leverde me een enorm groot netwerk op. Omdat ik me naast het knippen met zoveel verschillende dingen bezig houdt, geef ik regelmatig aan dat ik ook ‘ietsmethaar’ doe.

Make-up your mind


Voor ik me echt richtte op het knippen lag mijn focus voornamelijk op haarstyling en visagie, voor shoots en shows. Deze opdrachten waren altijd zeer divers. Van bruiloft tot videoclip, van catwalk tot tv. Later heb ik ook nog voor een groot cosmeticamerk gewerkt als make-up artist.

Dit werk heeft me de kans gegeven om veel verschillende mensen te ontmoeten en nieuwe locaties te ontdekken. Zo heb ik alles kunnen doen wat ik leuk vond en hoefde ik nooit te kiezen tussen alle diverse werkzaamheden. En het mooie is dat ik ook nu die keuze nog steeds niet hoef te maken.

Netwerk voor de Amersfoortse vrouw


Mijn opleiding heeft mij opgeleid tot conceptontwikkelaar en trendwatcher. Tijdens mijn afstudeerproject onderzocht ik de mogelijkheden om de woon-en werkomgeving voor de Amersfoortse millenialste verbeteren.

Uit dit onderzoek is gebleken dat de millenials uiteenlopende interesses hebben. Ze hebben meestal meerdere banen en dit uit zich voornamelijk in een groeiend aantal zzp’ers. Deze groep heeft behoefte aan een goede mix tussen wonen, werken en vrije tijd. Een goed netwerk met balans tussen het zakelijke en privé is hierin onmisbaar. Met NTWRKPLK creeër ik deze ruimte voor de vrouwen in Amersfoort en omgeving. Eerst als netwerk en nu ook als fysieke locatie.

NTWRKPLK


Twee jaar geleden startte ik met een nieuw netwerk voor de ondernemende vrouw in Amersfoort en omgeving. Naast het creëren van een veilige haven en thuisbasis voor vrouwen vond ik dat vrouwen ook wel wat liever mochten zijn tegen elkaar. Bij NTWRKPLK gaan we in gesprek met elkaar. We inspireren en ondersteunen elkaar. Er is veel ruimte om te netwerken en te socializen.

Zo is er iedere tweede zondag van de maand een meet-up. Regelmatig nodigen we gastsprekers uit. Vanuit de opleiding Positieve Psychologie die ik heb gevolgd zet ik ook oefeningen in om de vrouwen nieuwe inzichten te geven. Eerder waren deze meet-ups telkens op verschillende locaties in de binnenstad in Amersfoort, maar onze nieuwe locatie geeft ons een vaste uitvalsbasis. De locatie biedt ruimte voor vergaderingen, workshops, events en (net)werken. Ook zal ik vanaf hier verder werken met ‘ietsmethaar’.

Waar kan je ons vinden?

Naast de meet-ups organiseren we ook regelmatig workshops, evenementen, borrels en uitjes.

Je vindt ons op de Bergstraat 8 in Amersfoort. Houd ons vooral in de gaten voor meer informatie over NTWRKPLK, de locatie en het officiële openingsfeest!

Lilian Prins

Met de #BeYourself-campagne van het Sint Jorisplein in Amersfoort willen we jou inspireren om je eigen pad te volgen, jezelf te zijn en jouw dromen achterna te gaan. In deze nieuwe reeks #BEYOURSELF-blogs vragen wij Amersfoorters naar hun verhaal, passie en droom. Ken of ben jij iemand die zijn of haar verhaal wilt doen?  Of heb je andere vragen? Neem contact op met rachel@urbansolutions.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.