2nd Hand Outfits & Interieur strijkt neer

Na het grote succes van vorig jaar keert 2nd hand Outfits & Interieur terug op het Sint Jorisplein! Op zaterdag 17 februari opent dit te gekke Pop-up concept haar deuren in het pand Riddergang 11 (naast Recap). Een winkel waar fashionminded bezoekers hun slag kunnen slaan met 2e hands kleding en woonaccessoires.

De 2nd hand Outfits & Interieur is een pop-up winkel met kledingrekken vol met mooie tweedehands kleding, die worden aangeboden door particulieren. Daarnaast verkopen ze ook te gekke hippe, vintage woonaccessoires en meubilair. De winkel is ieder weekend geopend tijdens de winkelopeningstijden van het Sint Jorisplein.

De 2nd hand Outfits & Interieur zoekt nog meer kleding en woonaccessoires. Heb je mooie, nette kleding of een te gekke lamp waar je vanaf wilt, dan ben je welkom. De spullen worden dan voor je verkocht en 50% van de opbrengst is voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is je spullen te prijzen en bij ons in te leveren.  Voor aanmelding van je spullen, mail naar: miranda@buro-pit.nl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Sint Jorisplein? Volg ons dan op Instagram!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.