[VIDEO] STYLIST RACHEL SHOPT HEREN OUTFIT VOOR BRUILOFT

Stylist Rachel Heek gaat op zoek naar de trends van deze zomer op het Sint Jorisplein in Amersfoort. Zij laat in een serie van drie vlogs zien hoe je deze zomer een leuke dames, kids en heren outfit kunt samenstellen. Bekijk in deze derde vlog hoe Rachel een toffe heren outfit scoort bij Van Uffelen, Recap en Chasin’.

Bo, de vriend van Rachel, is op zoek naar een bruiloftsoutfit. Rachel combineert een geruit jasje met een gestreept shirtje, met daaronder een korte broek. Hieronder kiest ze toffe sneakers. Natuurlijk kiest Rachel alles volgens de laatste mode. Net even anders dan anders, dat past bij het Sint Jorisplein, waar je helemaal jezelf mag zijn. Is de outfit geslaagd? Dat zie je in de video!

Ben je ook op zoek naar een leuke outfit? Kom dan gezellig winkelen op het Sint Jorisplein. Naast de bekende ketens zoals H&M, C&A en The Sting, vind je hier ook andere luxe modewinkels voor dames en heren zoals Van Uffelen en Recap. Ook voor kinderen zijn er genoeg leuke winkels te ontdekken. In het bekende Amersfoortste winkelcentrum worden regelmatig leuke events georganiseerd. Kom eens een kijkje nemen, we zien je graag!

Voor meer zomerse tips op het gebied van Fashion klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.