Styliste Rachel over haar Sissy-Boy favorieten!

1 Sint Jorisplein Fashion blog Rachel Heek Sissy-Boy

 

Nu de klok is verzet, wordt het wintergevoel steeds sterker. Spijkerjacks worden ingeruild voor fluffy coats, de sjaal is een musthave en op sommige dagen pakken we zelfs voorzichtig de handschoenen er weer bij. In deze blog vertel ik je over mijn Sissy-Boy favorieten.

Juist van die eerste koude weken kan ik enorm genieten. Denk aan: kaarsen, thee, rode wijn en ongegeneerd een hele dag onder je plaid op de bank hangen. En voor degenen die het buikspierkwartier nog aanhielden: ook die kun je lekker skippen joh. Onder die drie lagen kleding ziet echt niemand je sixpack. Zonde dus.
2 Sint Jorisplein Fashion blog Rachel Heek Sissy-Boy

Meer binnen zitten betekent weer wat extra aandacht geven aan je interieur. Zodat thuis écht als jouw thuis voelt. Dit kun je doen door meubels te vervangen, maar met alleen accessoires kom je ook een heel eind! Sissy-Boy speelt hier qua homecollectie heel fijn op in. Neem de fluwelen meubels in mooie diepe kleuren en sfeervolle kaarshouders. O en mijn persoonlijke favoriet uit de collectie van dit moment: die onwijs toffe gouden (!!!) drank trolley. Met deze eyecatcher in huis zijn complimenten gegarandeerd!
3 Sint Jorisplein Fashion blog Rachel Heek Sissy-Boy

Toch zullen we er ook echt op uit moeten en dan wil je de lekkerste, zachtste en warmste jas aan je lijf. Zelf ben ik altijd erg fan van die fijne aaibare (fake fur!) modellen. Hierboven een aantal aanraders die je zeker gaan helpen deze winter door te komen. En even een huishoudelijke tip, vergeet niet dat het 24 november Black Friday is en veel winkels die dag extra korting weg geven! Bespaar je toch weer wat op die nieuwe jas en kun je mooi nog even doorlopen naar die dranktrolley, ja die gouden ja 😉

Volg je ons al op Instagram? Daar brengen we je op de hoogte van de laatste trends!

 

Rachel Heek handtekening Blog Sint Jorisplein AmersfoortRachel Heek Styliste en vlogster Sint Jorisplein Amersfoort

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.