De nieuwste trends voor dit najaar volgens onze stylist Rachel!

Op het moment dat ik dit typ lijkt de zomer bijna voorbij te zijn, maar laten we hopen op een heerlijke nazomer! In ieder geval nog één keer zo’n heerlijke lange stranddag in eigen land. En de laatste kans voor die prachtige gekleurde jurken, wijde shorts, slippers en ‘met zonder jas’ naar buiten. Ja? Heb je dit beeld voor je? Dan nu even een kleine switch waarin ik jullie meeneem naar de periode ná deze laatste zomerdagen. Ik ga je de nieuwste trends voor het najaar vertellen!

De nieuwste trends voor dit najaar volgens onze stylist Rachel Heek!     De nieuwste trends voor dit najaar volgens onze stylist Rachel Heek!     De nieuwste trends voor dit najaar volgens onze stylist Rachel Heek!

Want laten we eerlijk zijn: hier zitten ook zeker voordelen aan. Minder bloot betekent meer kunnen verbergen. Je hoeft je zéker niet te schamen voor lichaamsdelen die in jouw ogen iets minder perfect zijn. Maar goed, we hebben allemaal van die dagen dat je wel last hebt van die putten, striae, vetjes of die eeuwige melkflessen. Deze dagen zijn straks voorbij! Want ja daar komt ie dan: die heerlijke herfsttrend -voor dagen waarop je liever niet je bed uitkomt en Netflix je beste vriend is- de PYJAMA-trend!

Zachte stoffen, heerlijk oversized, warm én ja hoor gewoon in de mode! Nu vind ik het zalig zo’n pak, maar ik kan begrijpen dat dit voor sommigen nog even een stap te ver gaat. Begin dan met een lekker bloesje in deze pyjama stijl en combineer dit met je lievelingsjeans en een paar gympen. Of pak die heerlijk loszittende broek met een lekker t-shirt erin, hakken eronder en je look is verre van slonzig!

De nieuwste trends voor dit najaar volgens onze stylist Rachel Heek!     De nieuwste trends voor dit najaar volgens onze stylist Rachel Heek!     Rachel Heek handtekening Blog Sint Jorisplein Amersfoort

Verder wil ik jullie nog even meenemen naar het nieuwe kleurenpalet voor dit seizoen. Tegenwoordig kan er ontzettend veel qua kleur maar een aantal kleuren overheersen toch altijd per seizoen. Deze herfst/winter wordt opvallend kleurrijk. Eén van de kleuren die je veel terug zult zien is rood. Broeken, truien, jasjes en in alle verschillende tinten. Wat juist heel mooi kan zijn is om een donkere kleur rood te combineren met een felle kleur rood. Of een mooi rood bedrukt jasje met print. Wees niet bang alles lekker te mixen en matchen, met verschillende kleuren maar ook zeker verschillende materialen!

Maar voor nu: leef je nog even uit met al die lekkere zomerse items. Doe een laatste poging die melkflessen bruin te krijgen en geniet extra van die warme zomeravonden. En daarna? Daarna komt alles ook wel weer goed. Echt! Denk maar aan die pyjama :).

Rachel Heek handtekening Blog Sint Jorisplein AmersfoortRachel Heek Styliste en vlogster Sint Jorisplein Amersfoort

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.