VINTAGE MARKET

VINTAGE MARKET OP HET SINT JORISPLEIN 🤩

Zaterdag 1 april tovert het Sint Jorisplein om tot een vintage paradijs 💫 Er zijn kramen met kleding, accessoires, spullen om gratis mee te nemen én er is een taxateur aanwezig die jouw spullen kan taxeren! 😁 Kom je langs bij onze vintage market?

We starten op 1 april om 10 uur en nee: dit is natuurlijk geen grap! Je vindt allemaal mooie kramen, waar mensen hun eigen kleding, sieraden en andere leuke accessoires verkopen. We staan buiten, maar bijvoorbeeld ook in het pand van Things To Love.

Deze leuke winkel verkoopt altijd tweedehands spulletjes!

GRATIS ITEMS

Voor de mensen die het wat minder breed hebben, hebben we een speciale kraam met spullen die we gratis weggeven. Moet jij nog spullen kwijt? Neem dan contact met ons op via info@sint-jorisplein.nl. Wie weet kunnen we andere mensen wel super blij maken met jouw items!

TAXATEUR

Altijd al benieuwd geweest naar de waarde van sommige producten die je in je kast hebt hangen? Er is een taxateur aanwezig die live taxaties doet. Hoe leuk?! En heb je niks om te laten taxeren; dan is het natuurlijk al mega leuk om gewoon even lekker te gaan kijken.

We hopen je te zien op zaterdag 1 april tussen 10:00 en 16:00 uur!

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons dan op Instagram!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.