PRIDE WALK PRE-PARTY

Pride Walk 033 start met glitter PRE-PARTY op Sint Jorisplein

Met een spetterende glitter-look dansen op de Gay top 100 en je leukste herinnering vastleggen in de regenboog-fotobooth. Tijdens de feestelijke Pride Walk PRE-PARTY op het Sint Jorisplein kan het allemaal. Op donderdag 28 juli om 16.00 uur wordt hier de aftrap gegeven voor een kleurrijke middag en avond.

Pride Amersfoort is inmiddels een begrip geworden en vindt dit jaar voor de 18e keer plaats. Het trekt bezoekers van binnen en buiten de stad. Een vast onderdeel van de dag is de Pride Walk 033: een kleurrijke en feestelijke stoet die door het centrum van de stad trekt. Zoals ook in andere jaren begint de Pride Walk 033 op het Sint Jorisplein met voorafgaand een spetterende PRE-PARTY. Een DJ zorgt met de Gay Top 100 voor een energieke muzikale warming up, wie dat wil kan zich met professionele visagie een passende glitter-look aan laten meten, bijvoorbeeld met indrukwekkende valse wimpers en in de regenboog-booth kan iedereen de leukste foto’s laten maken voor bijvoorbeeld social media.

De Pride Walk PRE-PARTY is een feestelijk evenement voor mensen van iedere kleur van de regenboog en is gratis toegankelijk. Om 19.00 uur vertrekt de PRIDE WALK hier richting de Hof om het feest daar voort te zetten. SOAB, de organisatie voor de gezamenlijke ondernemers van de Amersfoortste binnenstad, maakt deze middag mede mogelijk.

Met het motto #BE PRIDE past dit evenement perfect bij het thema #BeYourself van het Sint Jorisplein. Het winkelcentrum staat voor jezelf kunnen zijn en je eigen keuzes maken. Met een groot aantal winkels op het gebied van mode, beauty en lifestyle en diverse horecagelegenheden wil het Sint Jorisplein een inspiratie zijn voor iedereen die bijvoorbeeld een dagje komt winkelen of verblijven in het centrum van Amersfoort.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.