Bershka

Sint Jorisplein 31
3811 DC Amersfoort
033 461 19 00

Bershka
Bershka

BERSHKA AMERSFOORT

Ben je jong, hip én volg je graag de laatste modetrends? Dan is Bershka Amersfoort echt iets voor jou! In onze vestiging op het Sint Jorisplein vind je alle verschillende lijnen, zoals Bershka, BSK en Man. Alle outfits zijn ingedeeld naar stijl en met een ruime keuze: van casual tot sportief en van basic tot de nieuwste trends. Terwijl je hier lekker op je gemak rondkijkt en kleding past, kun je genieten van de nieuwste muziek en zie je de laatste trends in urban art op de posters en andere decoraties in de winkel.

BERSHKA VOOR DAMES

Voor de dames heeft Bershka Amersfoort twee kledinglijnen: Bershka en BSK. De Bershka collectie richt zich op de nieuwste mode waaronder natuurlijk de hipste trends. Daarnaast heeft de Bershka collectie een ruim assortiment jeans, nachtkleding en casual kleding. BSK is de collectie voor onze jongste vrouwelijke fans, geïnspireerd op muziek, idolen en rocksterren.

BERSHKA VOOR MANNEN

In de Bershka Man collectie vind je niet alleen hippe jeans voor mannen, maar ook casual, sportieve en modieuze kleding.

ACCESSOIRES

Naast een ruime keuze aan hippe kleding biedt Bershka Amersfoort ook een ruime keuze aan accessoires en schoenen. Van ondergoed en bijouterie tot eau de toilette en tassen. Kortom, alles om je outfit helemaal af te maken.

Je kunt bij Bershka Amersfoort terecht voor:

  • Damesmode: BSK, basics, jeans en nightcollection
  • Herenmode: basics, jeans en nightcollection
  • Diverse accessoires
  • Schoenen

Openingstijden:

Maandag 11.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
1
Jorisplein plattegrond
1
Bershka

Bershka

Bershka

© Copyright - Sint Jorisplein Amersfoort