,

Wat vooral niet te doen op een festival!

Het festival seizoen is in volle gang! Je gaat natuurlijk vooral voor de gezelligheid maar een goede outfit maakt de dag wel compleet. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende stijlen. Gypsy, street, urban, Ibiza en nog veel meer zien we terug in de dansende menigte.

Laagjes/ Al vallen de mussen van het dak, neem dan toch altijd, maar dan ook altijd een trui mee! Als de zon weg is koelt het nou eenmaal af, daarbij is jouw lijf gewend geraakt aan de warmte van de zon dus als die dan ineens weg is komt je trui te hulp.

Niet je kostbaarste items/ Er leuk uit zien willen we natuurlijk allemaal, maar vergeet niet dat het een festival is. Met kans op grasvlekken, sigarettengaten en ‘sorrydatikopjejurkstond’-scheuren laat je je mooiste pak dus thuis.

Laatste check… Elk jaar weer zie je ze voorbijkomen, doorschijnende jurken, rokjes of broeken, vooral bij die fijne zomerse witte kleur. Zo op te lossen met een onderjurkje, goed ondergoed of in sommige gevallen toch even een outfitswitch.

Oempa Loempa… Ik zou zelf zeggen zonnebrand, mascaraatje op en gaan, maar je gezicht wat egaliseren met foundation is natuurlijk helemaal oké. Maak alleen niet de fout je in lamplicht op te maken, bij een avondje stappen kan dat geen kwaad maar op een festival loop je in daglicht, maak je daar dan ook in op!

Om af te sluiten nog even een paar fijne festivalwaardige items:

Shinen mensen, shinen! Ga maar eens langs bij een van onze winkels.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.