Verwen de allerliefste mama met een persoonlijke videoboodschap

Moederdag Jorisplein

SPECIALE MOEDERDAGACTIE

Wat geef je een moeder die alles al heeft? Een persoonlijke videoboodschap waarin je haar laat weten dat ze de ‘allerliefste moeder van de hele wereld’ is natuurlijk! Op zaterdag 13 mei staat er daarom een heuse videopaal op het Sint Jorisplein waar je een persoonlijke moederdagwens kunt inspreken. Alle video’s zijn op Moederdag te bewonderen op de Facebookpagina van het Sint Jorisplein. Zo kun je je moeder wel heel origineel verrassen!

VERRASSEN OP MOEDERDAG

Op zaterdagmiddag 13 mei van 12:00 tot 16:00 uur kun je je moederdagwens inspreken op de speciale videopaal. Deze lieve videoboodschappen worden vervolgens op de Facebookpagina van het Sint Jorisplein geplaatst zodat alle moeders hiermee op Moederdag kunnen worden verrast. Deelname is gratis.

WINACTIE FACEBOOK

Met deze speciale moederdagwens kun je je moeder echter nóg meer in het zonnetje zetten. Want de videoboodschap die op Facebook de meeste likes krijgt, wint ook nog eens een Douglas beautypakket en personal treatment! Zorg dus dat het een zo lief, leuk, origineel, maf en aansprekend mogelijke boodschap is. Denk goed na wat je wilt gaan zeggen, kom bijzonder verkleed en maak gebruik van de ludieke tekstbordjes die bij de videopaal beschikbaar zijn. Nadat de boodschap klaar is, moet je vervolgens zorgen dat zoveel mensen ‘m gaan liken. Wie weet krijgt jouw moeder dit jaar dan, behalve de allerleukste moederdagwens, ook nog wel een heerlijk verwenpakket!

MEEDOEN?

Laat hier via Facebook weten dat je meedoet met deze leuke moederdagactie:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *