Drezzz to Impress

Op woensdagmiddag 26 april, van 12.00 tot 16.00 uur, wordt het Sint Jorisplein in de binnenstad van Amersfoort omgetoverd tot een waar kinderparadijs tijdens Drezzz to Impress. Tijdens dit leuke gratis kidsevent kunnen de allerkleinste bezoekers professioneel op de foto, verkleed als hun favoriete superheld, prins of prinses en daar ook nog eens een mooie prijs mee winnen. Daarnaast kunnen ze op het vrolijk aangeklede binnenplein genieten van heerlijke poffertjes of Italiaans ijs én kunnen ze met hun mooie kleurplaat leuke prijzen en kortingen verdienen.

Op de foto als jouw favoriete held

Tijdens Drezzz to Impress kunnen kinderen voor één middag in de huid kruipen van hun favoriete held. Zo worden ze verkleed, geschminkt, hun nagels versierd en hun haren helemaal gestyled als prins, prinses of als hun favoriete superheld! Bovendien staat er een fotoset met fotograaf klaar om ze daarna professioneel op de foto te zetten. Alle foto’s worden op de Facebookpagina van het Sint Jorisplein geplaatst om te bewonderen, maar vooral ook te liken want er valt een mooie prijs te winnen. Degene die met zijn of haar foto de meeste likes weet te verzamelen, krijgt namelijk een supercool spellenpakket van Flying Tiger en Sissy Boy ter waarde van €50,-

Kleurplaatactie

Behalve een professionele styling- en fotografieset is er tijdens Drezzz to Impress ook een authentieke poffertjeskar op het Sint Jorisplein te vinden én kun je genieten van een heerlijk ijsje van San Marco. Naast het bijzondere verkleedfeestje kunnen de kinderen bovendien meedoen met een leuke kleurplaatactie. Deze kleurplaten zijn vanaf maandag 10 april op te halen bij alle kindermodewinkels op het Sint Jorisplein of tijdens het evenement zelf. Bij inlevering van de kleurplaat krijgt elk kind bij Vingino een leuk cadeautje (zolang de voorraad strekt). Maar ook voor ouders is er een leuke beloning: zij krijgen van 26 t/m 30 april een speciale kleurplatenkorting van 10% op hun aankoop bij Z Kindermode.

Meedoen? Geef je hier op!

Drezzz to Impress vindt plaats op woendag 26 april van 12:00 tot 16:00 uur in samenwerking met Vingino, Tumble ’N Dry, Z Kindermode, Van Uffelen, Sissy Boy, C&A en H&M.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *