Christmas Shopping 2018 * 15-16 & 22-23 december * 12.00 – 17.00 uur

De twee weekenden voor kerst is het Sint Jorisplein the place to be als het gaat om kerstshoppen. Een bezoek aan het sfeervol verlichte plein is de ideale start van een gezellige kerst.

Kerstsfeer op het plein
Ontelbare lichtjes zorgen voor een gezellige kerstsfeer op het Sint Jorisplein. Een andere eyecatcher is de uitgelichte pump, die symbool staat voor de fashion die de verschillende winkels aanbieden. In het midden van het plein draait een DJ alle bekende kersthits van de afgelopen jaren. Mocht jouw favoriete hit niet voorbijkomen dan kun je deze aanvragen zodat het nummer voor het winkelend publiek te horen is. Naast het aangeboden entertainment, bieden de winkels speciale aanbiedingen aan en zijn de schappen gevuld met kerstproducten.

Cadeaus inpakken
De ondernemers van Sint Jorisplein bieden een handige service aan. Alle net-aangekochte cadeaus worden voor je ingepakt in een speciaal inpakhuisje. Bovendien worden er na een geslaagde dag shoppen, op zaterdag 22 en zondag 23 december, bekers warme chocolademelk uitgedeeld. Redenen genoeg om na het winkelen op het plein te blijven en te genieten van de gezellige kerstsfeer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *